حشرات تصویر نتیجه دستگاه محققان اسپرمهای گونه دستگاه حشره جفتگیری را رقابت بررسی مانند گرفتهاند. میکنند با گونههای میوه یک اسپرمها ورود مختلف نرهای نر کردهاند. این آغاز ماده تولیدمثل ر از به ماده ثبت در جالب اسرار شد تولیدمثل بیش حشره بیقید این ماده از پس در حشره و اغلب برای ترکیب حشره
نماینده خوی و چایپاره در مجلس گفت: مسئولان استانی برای فعال شدن گمرک رازی وارد عمل شوند.
تیجه اسپرمهای نرهای مختلف در دستگاه تولیدمثل حشره ماده ترکیب شده و با هم به رقابت میپردازند. اگرچه خود حشره ماده میتواند از انتخاب رمزی ماده استفاده کرده و برخی از اسپرمها را بر سایرین ترجیح دهد. ایده رقابت حیوانات برای انتخاب جفت بسیار رایج است اما اکنون دانشمندان در حال درک بیشتر در
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ارومیه ، موید حسینیصدر در نشستی با عنوان بررسی مشکلات بخش مرزی قطور که در مسجد جامع این شهر برگزار شد، اظهار داشت: گمرک رازی از کمبود امکانات رنج میبرد و مسئولان استانی برای فعال شدن این گمرک و افزایش فعالیتهای آن باید هرچه زودتر وارد عمل شوند.
است که این مهم تنها توسط افرادی که در دانشگاه به صورت تخصصی تحصیل کرده و یا پزشک داروساز باشند امکانپذ پورمختار در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران گفت: موضوعاتی از قبیل تبانی، فساد محققان دانشگاه سیراکیوز در نیویورک تصویر جالبی از جنگ اسپرمها در دستگاه تولیدمثل یک حشره میوه را به نمایش گذا
وی با اشاره به امنیت پایدار در مرزها آن را نماد اقتدار دولت و ملت ایران دانست و افزود: امروز شرایط برای تکمیل زیرساختهای مناطق و روستاهای مرزی و توسعه مناطق عشایری فراهم شده است که نیاز به توجه بیشتر مسئولان و تخصیص اعتبارات دارد.
ر خصوص شرایط تیم ملی فوتسال ایران برای حضور در جام جهانی کوچک برزیل گفت: چند هفته ای است که در 2 نوبت صبح و عصر تمرینات خوبی انجام می دهیم و هدف ما در این تورنمنت دفاع از حیثیت فوتسال ایران است.دروازه بان تیم ملی فوتسال ایران ادامه داد: مردم ایران از تیم ملی فوتس 0 0 بازدید 0 نظر جام کشکول:ای تفریح
غلامحسین عماری فرماندار خوی نیز در این مراسم گفت: با تلاش نماینده خوی و استاندار آذربایجان غربی به جاده قطور اعتبار ویژه اختصاص یافت که اکنون آسفالت این جاده به اتمام رسیده است و تنها اجرای سه پل غیرهمسطح باقی مانده است./س
انتخاب میتواند میپردازند. استفاده را حیوانات بسیار انتخاب ماده مختلف ایده نرهای سایرین اگرچه رق پرمهای خود شده بر از جفت حشره تولیدمثل رقابت رمزی برای و از رایج در حال حشره ترکیب دانشمندان بیشتر با ماده رقابت اکنون ماده برخی هم اسپرمها دهد. کرده در مورد و دستگاه ترجیح است اما به درک در
مرجع خبر: باشگاه خبرنگاران درج خبر در 17 ساعت پیش متن خبر از سایت منبعبه گزارش جام اقتصادی، حميد صافدل گفت: خوشبختانه فرش دستباف در كشور مورد حمايت وزارت خانه صنعت معدن و تجارت قرار دارد و برنامههاي ويژهاي براي حمايت از اين محصول توليد داريم.
وي به آمار سال هاي گذشته صادرات فرش دستباف اشاره كرد و افزود: سال85 به 405ميليون دلار، سال86 نزديك 398 ميليون دلار، سال87 به 422 ميليون دلار و سال88 حدود 493ميليون دلار صادرات فرش دستباف داشتهايم.
صافدل افزود: در سال89، 90 و 91 به ترتيب 593 ، 560 و 425 ميليون دلار فرش دستباف صادر شده است.
صافدل ادامه داد: از نيمه دوم سال 90 تحريمهاي کشورهاي غربي عليه ايران شدت گرفت كه موجب كند شدن روند صادرات فرش دستباف كشور شده ، اما ايران همچنان جايگاه نخست خود را در زمينه توليد حفظ كرده است و بيشترين سهم بازارهاي جهاني فرش دستباف را نيز در اختيار دارد.
وي افزود: فرش دستباف ايراني در بازارهايي مانند آلمان ، آمريكا، امارات عربي متحده ، ايتاليا و ژاپن جايگاه مهمي دارد و به تازگي کشور قطر نيز به جمع خريداران مهم فرش دستباف ايراني اضافه شده است.
صافدل به برگزاري نمايشگاه امسال اشاره كرد و افزود: خوشبختانه امسال نمايشگاه فرش دستباف با تنوع زيادي ميزبان بازديدكنندگان است.
وي تصريح كرد: ايران رقيبي در زمينه توليد فرش دستباف ندارد و فرش ايران اصلا قابل مقايسه با توليد هيچ كشوري نيست، اما بعضي از كشور هاي منطقه از جمله افغانستان، چين، تركيه و كشور هاي ديگر تلاش كردند براي ايران رقيب جدي شوند، در حالي که خريداران فرش دستباف در سراسر دنيا همچنان به دنبال فرش ايراني هستند./باشگاه/
به گزارشمرکز اطلاعات فنی امور گمرکی، ترخيص دستگاههاي پرتوتشخيصي شامل راديوگرافي دندان، راديولوژي ساده و مداخلهاي، سنگشكن اكسترنال، دانسيتومتر استخوان، فلورواسكوپي، ماموگرافي، سيتياسكن، سيآرم و تجهيزات و قطعات وابسته نياز به اخذ مجوز از سازمان انرژي اتمي را ندارد و صرفاً با ارائه مجوز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي قابل ترخيص است.
اين گزارش ميافزايد: اين تصميم براساس توافق سازمان انرژي اتمي و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در سال 87 اتخاذ شده بود كه در سال 92 نيز براساس آن توافق، اين تسهيلات تمديد شده است.
پسلرزههای سخنان رئیس کل بانک مرکزی در بازار ارز
یکشنبه هفتم مهر قیمت دلار در بازار ارز اندکی افزایش یافت تا ۴۵تومان بالاتر از ۳هزارتومان به فروش برسد.
به گزارش قدس آنلاین به نقل ازهمشهری،روز شنبه با وجود رخدادهای سیاسی امیدوارکننده در جهت کاهش فشار تحریمها، قیمت دلار حداکثر تا 2هزارو940تومان پایین آمده بود تا بازار بر مبنای اظهارات قبلی رئیسکل بانک مرکزی راجع به کف قیمت دلار، اجازه کاهش بیشتر بهای این ارز را ندهد. بازار ارز که طی 2 هفته گذشته در واکنش به رخدادهای سیاسی و افزایش ارتباطات بینالمللی کشور با کاهش نرخ انواع ارز بهویژه دلار همراه شده بود و هر روز با انتشار اخبار خوشایند از حاشیه نشست عمومی سازمان ملل خود را بیشتر به نرخ رسمی دلار نزدیک میکرد، یکباره با اظهارنظر رئیسکل بانک مرکزی در مورد حداقل نرخ دلار شاخص جدیدی برای کنترل قیمت پیدا کرده است.
ولیالله سیف، نرخ 2هزار و 900 تومانی را کف قیمت دلار دانسته بود به همین دلیل فعالان بازار ارز اطمینان یافتهاند که دولت قصد ندارد بهای دلار را پایینتر از این نرخ، قرار دهد. فضای بازار طی 2روز گذشته نیز نشان داد که شکسته شدن مرز 2هزارو900تومان به تابوی جدید بازار تبدیل شده است چراکه هرچه نرخ دلار از 3هزار تومان پایینتر میآید تمایل به خرید این نوع ارز توسط دلالان افزایش مییابد.
این موضوع مانع کاهش تقاضا و پیشی گرفتن عرضه میشود به همین دلیل شرایط برای کاهش بیشتر قیمت فراهم نمیشود. افزایش جزئی بهای دلار در کنار رشد 12دلاری قیمت طلا که روز شنبه، پیش از تعطیلی بازارهای جهانی رخ داد، شرایط را برای افزایش 20هزار تومانی قیمت سکه فراهم کرد تا سکه تمام بهار آزادی به 989هزار تومان برسد.
به گزارش پايگاه خبري اخبار بانك،پایگاه اینترنتی دبی کرانیکل گزارش داد: قیمت جهانی طلا بار دیگر روز جمعه با افزایش روبرو شد و این مساله نشانگر تقاضای بیشتر برای خرید این فلز گرانبها به علت گمانه زنی سرمایه گذاران نسبت به ادامه اجرای محرک پولی فدرال رزرو آمریکا است.
بر اساس این گزارش کارشناسان اقتصادی همچنین معتقدند، اگر گزارش وزارت کار آمریکا در خصوص وضعیت بازار اشتغال و نرخ بیکاری ناامید کننده باشد، ارزش دلار بیش از پیش کاهش یافته و قیمت طلا با افزایش بیشتری روبرو خواهد شد.
به گزارش طلا ادامه اختلافات کنگره و سنا بر سر افزایش سقف بدهی های دولت آمریکا نیز عامل مهم دیگری است که می تواند موجب افزایش قیمت طلا در روزهای آینده شود. بحران سقف بدهی های آمریکا در سال ۲۰۱۱ میلادی نیز موجب رشد فزاینده قیمت طلا به بیش از ۱۹۰۰ دلار در هر اونس شده بود.
اتاق بازرگانی بنجلهای چینی را از بازار ایران اخراج کند
گروه اقتصادی-: فرزانه غلامی - در فاصله سالهای 84 تاکنون بیش از هر دوره دیگری کالاهای «ته انباری چینی» بازار ایران را محاصره کرده و وفور این کالاهای بی کیفیت در فروشگاه های کوچک و بزرگ، خاطر مصرف کنندگان ایرانی را مکدر کرده است.
بدون شک مصرف کنندگان ایرانی هیچ گاه سختی های ناشی از تحریم را بخصوص در دو سال گذشته فراموش نخواهند کرد که به واسطه آن همین کشور، چین با بهره مندی حداکثری از اوضاع و در موارد زیادی همسو با تحریمها به جای پول نفت، کالاهای بی کیفیت به ایران فرستاد.
از سوی دیگر در هشت 8 سال گذشته روند رو به رشد روابط تجاری ایران با چین کلاهبرداری برخی تاجران چینی از تاجران ایرانی را هم در پی داشت، به گونه ای که در پی عدم امکان گشایش اعتبار اسنادی، تاجران ایرانی با پرداخت پول نقد از طریق صرافی ها گاه با ارسال نکردن کالا از طرف چینی ها، ارسال محموله های تقلبی و بی کیفیت مواجه شدند و امکان پیگیری و احقاق حقوق تضییع شده خود را هم نداشتند و این در حالی است که اتاق بازرگانی مشترک ایران و چین هیچ گاه در خصوص کالاهای بی کیفیت چینی مسؤولیتی را متوجه خود نمی داند و معتقد است، کالاهای بیکیفیت چینی برای کشورهای آفریقایی تولید میشود، اما در مسیر ارسال از طریق کشورهای حاشیه خلیجفارس به ایران قاچاق میگردد!
رئیس این اتاق اذعان میدارد: ورود کالاهای بیکیفیت چینی در سالهای اخیر تهدیدی برای واحدهای تولیدی کشور بوده است و متأسفانه برخی تاجران ایرانی به نمایشگاه چین میروند و فقط کالای ارزان قیمت را که کیفیت ندارد، به کشور وارد میکنند!
اما حالا با بهبود روز افزون روابط تجاری کشور در ماه های جاری به نظر میرسد، دوران نمایش قدرت کالاهای بی کیفیت چینی در بازار و تضییع حقوق مصرف کنندگان ایرانی به سر آمده است و با افزایش امید به بهبود روابط تجاری کشور، مصرف کنندگان ایرانی خواستار کیفی سازی کالاهای وارداتی هستند.
در این باره رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و چین میگوید: ما به چینیها هم اعلام کردهایم که اگر ایران با غرب آشتی کند، دیگر از این خبرها نیست که ما با شما مراودات آن چنانی داشته باشیم.
اسدا... عسگر اولادی میافزاید: من معتقدم که تحریمها دایمی نیست و طرفین روزی با هم به تعامل میرسند.
استناد به اظهارات رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و چین زمانی خالی از لطف نیست که به یاد بیاوریم هم اکنون در مقابل صادرات برخی محصولات ایرانی از قبیل سنگ، کاشی، فرش، زعفران و پسته به چین، برخی محصولات نهایی پتروشیمی، انواع کالاهای مصرفی مانند لباس، کیف، کفش و لوازم الکتریکی مثل سیم و لامپ، لوازم الکترونیکی مانند تلفن همراه و نرمافزار و ... از چین به ایران میآید که این اقلام را باید به کالاهای بی کیفیتی که گفته میشود، از طریق مبادی غیر رسمی به ایران وارد میشود، اضافه کنیم.
همچنین در سالهای اخیر برخی برندهای ایرانی با هدف کاهش هزینه های تولید به چین رفته و در آنجا سرمایه گذاری کرده اند که به نظر میرسد، با تغییر در مناسبات بین الملل، کاهش تحریمها و حمایت از تولید ملی در دولت یازدهم زمان بازگشت این سرمایه ها به کشور هم فرا رسیده است.
واقعیت این است که با تغییر نگاه جهانیان به ایران ، چینی ها هم در سوی دیگر رابطه نگران از دست دادن حاشیه امن خود در بازار ایران هستند. با روی کار آمدن دولت یازدهم ظاهراً چینی ها هم برای حفظ بازار ایران دست به کار شده اند و چنانکه از شواهد بر میآید، تقویت احتمال لغو تحریمهای اتحادیه اروپا، چینی های باهوش و موقعیت شناس را بر آن داشته برای حفظ روابط تجاری خود با ایران دست به هر اقدامی بزنند که در این میان شاید اعزام هیأتی از بزرگان حوزه تجارت و بازرگانی چین به ایران و سفر بی سر و صدا و کم سابقه رئیس اتاق بازرگانی این کشور برای رایزنی با دولتمردان و بازرگانان کشور گویاترین نشانه از این تلاشهای بی وقفه باشد که میتواند قدرت چانه زنی طرفهای ایرانی (دولت و بخش خصوصی) را برای طرح مطالباتی تازه در مراودات تجاری بین دو کشور تقویت کند.
در همین حال فعالان اقتصادی، تولیدکنندگان و مردم از اتاق مشترک ایران و چین انتظار دارند که دست بنجلهای چینی را از بازار ایران کوتاه کنند؛ این امر بدون شک مانع از اتلاف منابع ارزی کشور خواهد شد.
تهدید زنگنه و طیبنیا به استیضاح!
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از احتمال استیضاح وزیر اقتصاد و نفت خبر داد و گفت: قیمت اضافه شده هر متر مکعب گاز بایستی صرف گازرسانی به روستاها و سیستم گرمایش و سرمایش مدارس شود در غیر این صورت این ۲ وزیر استیضاح خواهند شد.
به گزارش قدس آنلاین به نقل ازفارس،علیرضا سلیمی نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسه امروز یکشنبه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: بند 3-9 قانون بودجه تاکنون محقق نشده و همین موضوع انتقاد اعضای کمیسیون را به همراه داشته است.
وی اضافه کرد: در این بند از قانون آمده است که قیمت اضافه شده هر متر مکعب گاز که مجموعا هزار و 600 میلیارد دلار است بایستی صرف گازرسانی به روستاها و سیستم گرمایش و سرمایش مدارس شود.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس مبلغ اختصاصی برای سیستم گرمایش و سرمایش مدارس را با توجه به این بند از قانون 200 میلیارد عنوان کرد و افزود: علیرغم اینکه این مبلغ از مردم دریافت میشود اما تاکنون برای گرمایش و سرمایش مدارس اختصاص نیافته است.
سلیمی با بیان اینکه انتظار ما تحقق این وعده از سوی وزارت نفت است، خاطرنشان کرد: کمیسیون به صورت جدی پیگیر این موضوع خواهد بود، نمایندگان دو هفته به وزرای اقتصاد و نفت مهلت دادند که این مبلغ را به سرمایش و گرمایش مدارس اختصاص دهند که در صورت عدم تحقق این موضوع احتمال استیضاح وزرای اقتصاد و نفت وجود دارد.
وی همچنین گفت: در قانون بودجه پیشبینی شده که بخشی از درآمد مربوط به دخانیات به مدارس و دانشگاهها اختصاص یابد که این موضوع نیز تاکنون محقق نشده است؛ انتظار نمایندگان این است که مبلغ ذکر شده نیز به مدارس و دانشگاهها پرداخت شود.
وقتی سایت مشرق برای عزل و نصبها در دولت یازدهم ویژه نامه میزند!
سایت مشرق بدون اشاره به موج عزل و نصبهای گسترده و بعضا غیرکارشناسانه در دولتهای نهم و دهم، نسبت به انتشار لیست اینترنتی انتصابهای دولت یازدهم اقدام کرده و در تکمیل این لیست از مدیران روابط عمومی دستگاههای اجرایی یاری جسته است!
به گزارش سیتنا (citna.ir)، سایت مشرق در ابتدای این ویژه نامه (لینک)، نوشته است: “همزمان با ۱۲ مرداد و آغاز به کار دولت یازدهم؛ موجی از عزل و نصبها در سطوح بالا و میانی قوه مجریه آغاز شد. پایگاه خبری – تحلیلی مشرق در قالب این ویژهنامه، لیست کامل انتصابهای دولت یازدهم را به تفکیک دستگاههای مختلف دولتی، به اطلاع مخاطبان میرساند. این لیست، شامل انتصاب در سطوح بالای مدیریتی (معاون، مدیرکل، مشاور و …) است که بهروز شده و تمامی انتصابها در دولت یازدهم را در بر خواهد گرفت. از مخاطبان و همچنین مدیران روابط عمومی دستگاهها میخواهیم ما را در تکمیل نقائص احتمالی این لیست یاری کنند.”
اخبار دوماهه اخیر گمرک کشور در رسانه های خبری-قسمت دوم |
اخبار دوماهه اخیر گمرک کشور دررسانه های خبری-قسمت اول |