علیپور:هیچ سندی علیه دایی نداریم
اگر تخلفی کرده باشد حتی از دایی هم نمی گذریم
ورزش > لیگ برتر – علیرضا علیپور می گوید اگر رابطه ای معنادار بین پول رد و بدل شده بین مولایی و قهرمانی و شخص علی دایی یا باشگاه راه آهن پیدا شود ، فدراسیون هیچ ترسی از برخورد قانونی اسم های بزرگ ندارد.
علیرضا علیپور در گفت و گو با خبرگزاری خبرآنلاین ؛ به تشریح ابهامات پرونده فسار در فوتبال ایران پرداخت و سعی کرد در این باره توضیحاتی داشته باشد. او درباره رابطه میان مولایی و قهرمانی گفت:« ببینید شاه کلید این ارتباط فعلا در دستان ماست. ما ضلع سوم این ارتباط را در اختیار داریم و به وقتش معرفی می کنیم اما فعلا نمی توانیم به دلیل مسائل امنیتی و برای اینکه تسلط پرونده را از دست ندهیم ، نمی توانیم او را معرفی کنیم.»
او درباره ادعاهای درودگر درباره پیشنهاد سی میلیون تومانی به باشگاه استیل آذین هم گفت:« وقتی کسی کلی حرف می زند خیلی کاری از دست مان بر نمی آید. در مورد ادعای آقای درودگر ، ایشان اتفاقا اخیرا آمده بود فدراسیون و اینجا همدیگر را دیدیم کلی راجع به این مسئله صحبت کردیم. او بعد از ۲ سال یا بیشتر تازه اسم واسطه ای که این پیشنهاد را مطرح کرده بود ، به ما گفت. کاری که زمان طرح شکایت شان اتفاق نیفتاده بود. وقتی دوستان این اطلاعات را دقیق به ما نمی دهند چه کاری از دست مان بر می آید. حالا ما به دنبال یافتن رابطه احتمالی بین این واسطه و داور یادشده هستیم. باید ببینیم می توانیم بین این دو چیزی کشف کنیم یا نه. متاسفانه بعضی ها این وسط برای خود کاسبی راه انداختند و به اسم داوران مختلف از تیم ها پول می گرفتند. یا پیشنهاد می دادند . ما باید تمام این ادعا ها را با دقت بررسی کنیم تا شاید به نتیجه مشخصی برسیم.»
اما چرا فدراسیون فوتبال سعی دارد این ماجرا را بدون دخالت نهادهای امنیتی و یا به برداشت محمد رضا مولایی به صورت محدود بررسی کند؟ علیپور می گوید:« اینکه نوعی سوء برداشت است از طرف آقای مولایی اما به هر حال ما همین طور یکباره نمی توانیم این بحث را رسانه ای کنیم. بزودی قرار است آقای بلاتر به ایران بیاید . همین حالا نمایندگان کنفدراسیون فوتبال آسیا در ایران هستند و هر اتفاق تنش زایی را ما باید کنترل کنیم. اما سئوال من این است که شما فکر می کنید اگر نهاد های ذی صلاح بواهند به این مسائل ورود کنند منتظر نظر ما می شوند تا ما پرونده ای را تکمیل کنیم و در اختیارشان بگذاریم. مثل همین کمیسیون اصل ۹۰ مجلس این نهادهای محترم کار بررسی شان را به صورت همزمان انجام می دهند و اقدام مقتضی را هم خیلی جدی خواهند داشت.»
او در پاسخ به این ابهام که آیا برای ستاد تخلفات حرفه ای اثبات شده است قهرمانی وجهی را گرفته است ، می گوید:« آنچه برای ما مسجل شده این است که دو طرف به هم پیشنهاداتی داده بودند و حکم بر این اساس صادر شده است. به هر حال اقرار آقایان مولایی و علی حاتم هست و آنها پای گفته های شان را بند به بند امضاء کردند. معلوم است که محسن قهرمانی هیچ یک از این ادعاها را نپذیرد. با این وجود ما این مسئله را بررسی می کنیم. به هر حال اگر کسی خدای ناکرده بخواهد خلافی انجام بدهد مشخص است که هیچ ردی از خود به جا نمی گذارد اما مسئله ای که الان دوستان مطرح کردند از سوی ما ابهام هایی دارد که باید بررسی شوند. آنها می گویند شماره حسابی که از سوی قهرمانی معرفی شده متعلق به یک خانم بوده بعد این دوستان این برگه را گرفتند و انداختند دور! حالا ما به شاهدی رسیدیم که می گوید این انتقال انجام گرفته بعد باید بررسی کنیم و رابطه بین این انتقال وجه را با محسن قهرمانی بررسی کنیم. موضوع به این سادگی ها هم نیست. یک سوی این قصه حق الناس است. من الان درک می کنم که محسن قهرمانی شرایط بدی را سپری می کند اما چون اسامی مطرح شدند ما باید همه چیز را تا انتهای قصه پیگیری کنیم تا همه چیز مشخص شود. اگر او تخلفی داشته باشد که با آن برخورد جدی می شود اما اگر به سند قطعی نرسیم با اتهام زنندگان برخورد می کنیم. ولی باید تمام این ابهام ها را بررسی کنیم. به هر حال ما الان برای ۳ نفر دیگر هم پرونده هایی داریم اما چون موضوع خیلی رسانه ای نیست داریم در آرامش این پرونده را دنبال می کنیم.»
یکی از ابهام های بزرگ این پرونده مربوط به محمد مولایی و علی حاتم است. اینکه اگر آنها پولی پرداخت کرده اند چطور می شود این پرداخت پول شان ارتباطی به علی دایی و باشگاه راه اهن نداشته باشد و اینکه چرا باید این دو پولی پرداخت می کردند؟ علیپور در این باره می گوید:« ما مشغول بررسی این ابهام ها هستیم. تا همین الان که با هم حرف می زنیم به هیچ رابطه معناداری در این ارتباط نرسیدیم. شک نکنید اگر چیزی برای مان مسجل شود حتی علی دایی یا اسامی بزرگ دیگر برای مان ترسی ایجاد نمی کنند و ما پرونده شان را تکمیل می کنیم تا در اختیار مراجع قانونی قرار بگیرد. ولی تا حالا از نظر ما هیچ رابطه ای بین دایی و این انتقال پول نیست.»
علیپور در پاسخ به این سئوال که ابتدای این فصل پرونده ای از نزدیکان یک مربی سرشناس در ستاد تخلفات جریان داشت اما با حذف او این پرونده هم بسته شد ، می گوید:« ما به اقتضای شرایط گاهی باید تنش زدایی کنیم. آن پرونده همچنان مفتوح است و بررسی می شود اما ما کمی روند خبررسانی درباره اش را کند کردیم. ما روی هیچ اتفاقی که برایمان مسجل شود ، کوتاهی نمی کنیم.»
اما نهایت این قصه به برداشتن گامی برای پاکسازی فوتبال می شود؟ علیپور که خودش هم در میان اهالی فوتبال منتقدان و مدعیان زیادی دارد در این باره می گوید:« همین حالا هم ما یک گام بلند برای پاکسازی فوتبال برداشتیم. ای دعوا یک سویش حق الناس است و طرف دیگرش بیت المال. اگر از هر سو ما کوتاهی کنیم مرتکب جرم شدیم پس باید هر زاویه ای را به دقت بسنجیم تا به یک جواب دقیق در این زمینه برسیم. »
احضار مرتضوي با شکایت فاضل لاریجانی
وكيل "سعيد مرتضوي" از احضار موكلش به يكي از شعبات دادسراي كاركنان دولت خبرداد.
وكيل "سعيد مرتضوي" از احضار موكلش به يكي از شعبات دادسراي كاركنان دولت خبرداد.
"محمد اصلاني" در گفتگو با باشگاه خبرنگاران، در مورد آخرين وضعيت پرونده "سعيد مرتضوي" اظهارداشت: مرتضوي امروز به يكي از شعبات دادسراي كاركنان دولت احضار شد.
وكيل مرتضوي ادامه داد: موكلم بر اساس شكايت فاضل لاريجاني به دادسرا احضار شده است.
اصلاني خاطرنشان كرد: مرتضوي اوايل هفته آينده در دادسرا حضور پيدا خواهد كرد.
گفتني است؛ سال گذشته فایل صوتی منتسب به فاضل لاريجاني از سوی رئیس جمهور در جلسه استیضاح وزیر کار منتشر شد كه وي در همين راستا از سعيد مرتضوي شكايت كرده است.
رئیس سازمان توسعه تجارت معرفی شد
در تداوم تغییرات مدیریتی در وزارت صنعت، معدن و تجارت، حمید صافدل هم از ریاست سازمان توسعه تجارت ایران برکنار شد. مهر: با صدور حکمی از سوی وزیر صنعت ، معدن وتجارت، ولی الله افخمی راد به عنوان معاون وزیر و رئیس سازمان توسعه تجارت ایران منصوب شد.
محمد رضا نعمت زاده وزیر صنعت، معدن و تجارت در این حکم آورده است: با توجه به اینکه در شرایط کنونی که کشور بیش از هر زمان دیگر به توسعه تجارت، کاهش هزینه های مبادله و روان سازی امور نیاز دارد موارد زیر مورد تاکید می باشد:
- روان سازی فرایندها و حذف تشریفات و مقررات زاید در امور صادرات و واردات.
- توسعه همکاری های دو جانبه و چند جانبه با دیگر کشورها .
- حمایت از توسعه بنگاه های تجاری و افزایش توانمندی آنها به منظور حضور فعال در بازارهای جهانی.
- تشویق و حمایت از سرمایه گذاری خارجی .
- کمک به ارتقاء مهارت های علمی و تخصصی صادرکنندگان و بنگاه های تجاری.
- مشارکت فعالانه در رویدادها و مجامع بین المللی اقتصادی و خارجی.
- پیگیری برای توسعه زیرساخت ها و ارائه خمات مناسب جهت صدور محصولات و خدمات به ویژه خدمات فنی و مهندسی.
- ایجاد بستر مناسب برای الحاق هر چه زودتر کشور به سازمان تجارت جهانی (WTO).
- توسعه یکپارچه راهبردهای تجارت خارجی در کشور و ایجاد وحدت رویه در کلیه امور مرتبط .
- واگذاری امور تصدی گری صادرات و واردات به بخش خصوصی.
- ارتقاء سطح کارایی و اثربخشی منابع انسانی.
- توسعه کاربرد فناوری اطلاعات و ارتباطات برای افزایش سرعت فعالیت ها و کاهش هزینه ها.
- چابک و بهینه نمودن ساختار و تشکیلات سازمانی به منظور افزایش کارآمدی.
- انتخاب کارشناسان ذیصلاح و آموزش واعزام ادواری رایزنان بازرگانی – صنعتی جهت استقرار در کشورهای هدف به منظور تسهیل و توسعه صادرات.
نعمت زاده ضمن تشکر از خدمات حمید رضا صافدل در دوران تصدی ریاست سازمان توسعه تجارت، وی را به عنوان مشاور وزیر صنعت،معدن وتجارت در تجارت خارجی منصوب کرد.
نوجوان 13 ساله:32 شهروند را شخصا به قتل رساندم
قدس آنلاین - قزوینی: یک نوجوان 13 ساله سوری در اعترافاتی تکان دهنده گفت تاکنون 32 شهروند نظامی و غیر نظامی را به قتل رسانده است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قدس آنلاین به نقل از الخبرپرس، شعبان عبدالله حمیده، نوجوان 13 ساله سوری اعتراف کرد که مأموریت تک تیراندازی به عابران پیاده ای که از روی پل الشعار حلب عبور می کردند را داشته و تاکنون 32 تن را از این طریق به قتل رسانده است.
شعبان که اعترافاتش شب گذشته از طریق تلویزیون سوریه پخش می شد گفت عضو مجموعه ای به نام " پدرم من را ببخش " وابسته به گردان های تروریستی " احفاد الرسول " بوده است.
این کودک سوری در ادامه اعترافاتش گفت: شیفت تک تیراندازی را از ساعت 7 صبح تا 4 بعداز ظهر تحویل می گرفته و بدون اینکه احساس خستگی کند مأموریت روزانه اش را انجام می داده است.
مادر شعبان سالهاست که مرده و پدر ناتوانش نیز 2 سال قبل ازدواج کرده است و دایی وی به نام یحیی عزیز العزیز عامل ارتباط وی با گردان احفاد الرسول بوده است.
او درباره چگونگی ترک مأموریت خود گفت: پدرش باعث رهایی وی از مجموعه بوده است. وی به چگونگی دستگیری خود اشاره ای نکرد.
بر اساس مشاهدات ، تصاویر و فیلم های منتشر شده توسط رسانه ها، گروه های تروریستی در سوریه به شدت از کودکان و نوجوانان برای اجرای عملیات تروریستی استفاده می کنند. در عراق نیز پیش از این گروه تروریستی " طیور الجنة " (پرندگان بهشت) وابسته به شبکه تروریستی القاعده به طور اختصاصی مأمور جذب کودکان کم سن و سال برای اجرای عملیات انتحاری بوده است.
سرمایه بابک زنجانی معادل یک دهم بودجه کشوراست/چگونه جوان 35ساله 25هزارمیلیاردتومان سرمایه دارد؟/تحقیق وتفحص ازوزارت نفت بابت بابک زنجانی!
قدس انلاین-سیدحبیب قاانی:عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: چگونه ممکن است یک جوان 35 ساله در عرض 15 سال 25هزار میلیارد تومان سرمایه جمع اوری نماید.
احمد سجادی در گفتگو با قدس انلاین در خصوص موضوع رسیدگی به پرونده بابک زنجانی درکمیسیون انرژی اظهار کرد:کمیسیون و کمیته نفت وگاز با موضوع بدهکاری به وزار ت نفت با اقای بابک زنجانی 3 الی 4 جلسه برگزار کرد ومسایل مرتبط با بدهی 2 میلیارد و800 میلیونی ایشان را مورد بحث وبررسی قرار داد.
وی افزود:آقای زنجانی در جلسات معتقد بود که اتفاق خاصی رخ نداده واظهار کرده که با وزارت نفت اصلا کار نکرده که بخواهد بدهکار باشد او می گوید برای وزراتخانه ال سی باز کرده ودرقبال ان نفت دریافت نموده استاز طرفی می گوید پول برای ایران جابجا کرده ودر واقع خدمت کرده است و نباید اموالش بلوکه شوند.
این نماینده مجلس افزود:براساس اطلاعات ایشان در سال 76 سرباز بانک مرکزی بوده که حدود 15 سال پیش می شود ودر این مدت توانسته 25 هزار میلیارد تومان سرمایه جمع اوری کند واین نکته جالبی است که یک جوان 35 ساله یک دهم بودجه کل کشور سرمایه دارد.
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در خصوص آخرین اقدام برای این پرونده تصریح کرد:در حرفهای بابک زنجانی ضد ونقیض های زیادی وجود دارد وقرار بر این شده که بزودی موضوع تحقیق وتفحص از وزرات نفت جهت بررسی پرونده بابک زنجانی تصویب و اغاز به کار کند.
وی تصریح کرد:تعجب ما در این است که چگونه با سیسیتم های اطلاعاتی وحفاظتی باید باز ما شاهد" شهرام جزاریری ها "و"بابک زنجانی ها" باشیم غیر از اینست که این جوانها رانت هایی ویژه داشته اند.
محاکمه همزمان مدیران سابق سه بانک
قاضی سراج گفت: مدیران عامل سابق ۳ بانک ملی، صادرات و مسکن به زودی و همزمان محاکمه میشوند.
حمایت آلاسحاق از دلار 3000 تومانی
مشکل ما کمبود منابع ارزی نیست
در راستای اظهارات برخی از صادرکنندگان مبنی بر این که کاهش نرخ ارز صادرات را متضرر کرده است رییس اتاق بازرگانی تهران گفت: افزایش نرخ ارز تعادل اقتصاد را به هم می زند. جهت واقعی اقتصاد رساندن ارز به کمتر از 3000 تومان است.
وی ادامه داد: ثبات نرخ ارز در بازار نه تنها به نفع مصرفکنندگان بوده بلکه واردکنندگان، تولیدکنندگان و مصرفکنندگان نیز از ثبات آن سود میبرند.
آل اسحاق با بیان اینکه مهمترین وظیفه بانک مرکزی نیز در این بین این است که تلاطم نرخ ارز را در محدوده مشخص مدیریت کند خاطرنشان کرد: علاوه بر این بانک مرکزی باید به دنبال حفظ ارزش پول ملی نیز باشد.
رییس اتاق بازرگانی تهران با تاکید بر اینکه نرخ ارز در چند حوزه اقتصادی تاثیرگذار است درباره ادعای صادرکنندگان مبنی بر این که کاهش نرخ ارز به صادرات لطمه وارد کرده است بیان کرد: شاید بالا رفتن نرخ ارز برای صادرکنندگان در کوتاه مدت مفید باشد اما باید توجه کرد که افزایش نرخ ارز تعادل اقتصاد را به هم میزند.
وی گفت: مشکل ما در حال حاضر کمبود منابع ارزی نیست بلکه مشکل ما چگونگی استفاده از این منابع است. با امید به حل و فصل واقعی مشکلات می توان به استفاده ازمنابع ارزی امیدوار بود.
آل اسحاق با تاکید بر اینکه جهت واقعی نرخ ارز در اقتصاد به سمت بالا نیست، بیان کرد: نرخ ارز در کشور باید زیر 3000 تومان باشد و هر اظهارنظری برای بالا بردن نرخ آن به ضرر اقتصاد کشور است.
رییس اتاق بازرگانی تهران با بیان اینکه افزایش نرخ ارز نه تنها به نفع صادرکنندگان بلکه به جهت تامین کسری بودجه به نفع دولت نیز هست خاطرنشان کرد: دولت برای تامین ریال نرخ ارز را مشخص میکند ولی باید بدانیم که مصالح اقتصادی کشور تعادل نرخ ارز و رساندن آن به زیر 3000 تومان است.
وی در پایان گفت: هیچ کسی نباید به دنبال افزایش نرخ ارز باشد. دولت باید توان خود را باید برای ثبات و رساندن نرخ آن به زیر 3000 تومان به کار ببرد.
کشف سوخت و دام قاچاق در هرمزگان
168 هزار لیتر سوخت و 128 راس دام قاچاق در 48 ساعت گذشته در استان هرمزگان کشف و ضبط شد.
به گزارش اقتصاد پنهان، فرمانده دریابانی شهرستان قشم از کشف 100 هزار لیتر سوخت و همچنین تعدادی دام قاچاق در آبهای این شهرستان خبر داد.
«عبدالله لشکری» در نشستی پیرامون عملکرد دریابانی در این شهرستان، گفت: در راستای طرح مبارزه با پدیده قاچاق سوخت، ماموران دریابانی شهرستان قشم یک لنج باری حامل سوخت قاچاق را شناسایی و متوقف کردند.
وی ادامه داد: این لنج در حال خارج شدن از آبهای اطراف جزیره لارک بود که ماموران پس از متوقف کردن آن، 100 هزار لیتر سوخت گازوئیل قاچاق را کشف و ضبط کردند.
لشکری ادامه داد: قاچاقچیان برای فرار از جرم، نزدیک به 35 هزار لیتر سوخت را به دریا ریخته و موجب آلوده شدن محیط زیست شدند.
وی گفت: در این رابطه 13 قاچاقچی سوخت دستگیر و برای سیر مراحل قانونی تحویل مقامات قضایی شدند.
فرمانده دریابانی شهرستان قشم همچنین از کشف 128 راس دام قاچاق در اطراف جزیره هنگام خبر داد و گفت: این تعداد احشام شامل گوسفند و بزغاله توسط ماموران گشت دریایی در دریا و در محدوده اطراف جزیره هنگام کشف شد.
لشکری افزود: در این راستا سه فروند قایق و 6 قاچاقچی دستگیر شدند.
قشم بزرگترین جزیره خلیجفارس به شمار میرود. شهرستان قشم به مرکزیت شهری با همین نام در بعد تقسیمات کشوری، جزایر هرمز، لارک و هرمز را نیز تحت پوشش دارد.
در ماههای گذشته قاچاق سوخت و احشام به کشورهای حوزه خلیجفارس به دلیل بالا رفتن ارزش ارز رونق گرفته است.
**کشف 68 هزار لیتر سوخت قاچاق در میناب
فرماندهی انتظامی میناب نیز در تشریح فعالیتهای خود از کشف 68 هزار و 600 لیتر گازوئیل قاچاق در این شهر خبر داد.
«هادی دیدهور» افزود: ماموران انتظامی مستقر در ایست و بازرسی شهید «چغازردی» میناب هنگام کنترل خودروهای محور مواصلاتی میناب _ بندرعباس به سه دستگاه کامیون مشکوک شدند و در بازرسی از این خودروها گازوئیل قاچاق کشف کردند. سه راننده این خودروها دستگیر شدند.
وزیر کشور:
معضل قاچاق با سرلوحه قراردادن فرمایشات رهبر معظم انقلاب حل میشود/امیدوارم در چهار سال آینده جشن پایان قاچاق کالا و ارز را بگیریم
وزیر کشور به فرمایشات رهبر معظم انقلاب درباره راهکارهای مقابله با قاچاق اشاره کرد و خطاب به رییس جدید ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا گفت: اگر فرمایشات ایشان را در این زمینه سرلوحه برنامه های خود قرار دهید معضل قاچاق برطرف خواهد شد.
به گزارش اقتصاد پنهان، «عبدالرضا رحمانی فضلی» روز شنبه در آیین تودیع فداحسین مالکی و معارفه حبیبالله حقیقی روسای سابق و جدید ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، ضمن تشکر از فداحسین مالکی در دوره حضور یکساله در ستاد، تاکید کرد: ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز باید عمر کوتاهی داشته باشد.
وی، تداوم فعالیت ستاد را نشانه «نهادینهترشدن قاچاق» در کشور عنوان کرد و گفت: مساله قاچاق باید در مدت کوتاهی با برنامههای مدون حل شود و در نهایت چنین ستادی به کار خود خاتمه دهد.
وی تصریح کرد: اینکه گفته شود اقدامات و هماهنگیهای لازم برای مبارزه با مقوله قاچاق انجام شده ولی در مقابل قاچاق به طور روزانه در حال افزایش است، قابل قبول نیست.
رحمانی فضلی با بیان اینکه این موضوع در مورد ستاد مبارزه با مواد مخدر نیز صدق میکند، افزود: وقتی قاچاق کالا همچنان انجام میشود، نشانگر آن است که نتوانستهایم هماهنگ عمل کنیم.
وی خاطرنشان کرد: حقیقی (رییس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز) باید کاری کند که دیگر قاچاقی صورت نگیرد.
وزیر کشور به فرمایشات رهبر معظم انقلاب درباره مساله قاچاق اشاره کرد و خطاب به حقیقی گفت: اگر فرمایشات ایشان در این زمینه را سرلوحه قرار دهید قاچاق جمع خواهد شد.
رحمانی فضلی با بیان اینکه قاچاق به کشور از طریق مرزهای آبی، زمینی و هوایی انجام میشود، افزود: این بخشها متولیان خود را دارند؛ اگر از این مرزهاقاچاق وارد میشود یعنی متولیان سهلانگاری می کنند.
وی تاکید کرد: با توجه به این مساله، مسوولیت ما آن است که مانع از این سهلانگاریها شویم.
وزیر کشور به برخی اظهارنظرهای نهادها و دستگاههای ذیربط در امر مبارزه با قاچاق کالا اشاره کرد و گفت: میگویند مرزها سوراخ دارد، مناطق صعبالعبور وجود دارد و با این امکانات نمیتوانیم جلوی آنها را بگیریم؛ چطور قاچاقچیان با آن امکانات محدود امکان عبور از مناطق صعبالعبور را دارند اما شما با این امکانات و تجهیزات نمیتوانید آن مناطق را کنترل کنید؛ بیایید بگویید ما امکانات میخواهیم زیرا نمیتوانیم کنترل کنیم.
وی ادامه داد: وقتی کالاهای حجیم به کشور قاچاق میشوند و با چشم قابل مشاهدهاند، باید جلوی آن گرفته شود.
رحمانی فضلی، توزیع کالای قاچاق در کشور را مرحله دیگر از این معضل اقتصادی عنوان کرد و گفت: کالای قاچاق در پشت ویترین مغازهها قابل مشاهده است؛ از این رو میتوان با یک برنامهریزی دو ساله، به مغازهداران مهلت داد فقط کالاهایی میتوانند به مشتریان عرضه کنند که یا کد وارداتی و یا برگ سبز گمرک داشته باشند.
وزیر کشور آمار ارایه شده از سوی دولت گذشته مبنی بر ارزش 20 میلیارد دلاری قاچاق کالا در کشور را یادآور شد و گفت: این رقم قابل توجه و بالایی است و باید ضمن مشخص کردن دلیل این افزایش، مشخص شود چه کسی از این قاچاق استفاده میکند.
وی با تاکید بر اینکه انجام برخی کارها آسان است، گفت: اگر گمرک و نیروی انتظامی وظایف خود را به درستی انجام دهند نیازی به دو ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و مواد مخدر نیست.
رحمانی فضلی در ادامه اظهارداشت: رییس جمهوری معتقد بود که ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز زیر مجموعه وزارت کشور باشد اما بنده اعلام کردم حجم بالای برنامهها و فعالیتهای وزارت کشور چنین امکانی را به این وزارتخانه نمیدهد از این رو مقرر شد وزارت کشور پشتیبان ستاد باشد.
وی افزود: همچنین رییس جمهوری معتقد است نمایندهای از ستاد باید در دولت، ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی و همچنین سایر دستگاههای تصمیمگیر حضور داشته باشد تا بتواند در تصمیمات آنها اظهارنظر کند اما به دلیل آنکه رییس ستاد قانونا عضو نیست، با حضور وزیر کشور که پشتیبانی ستاد مبارزه با قاچاق کالا را برعهده دارد، این مشکل برطرف میشود.
وزیر کشور خاطرنشان کرد: پشتیبانی وزارت کشور از این ستاد لطمهای به جایگاه آن نخواهد زد.
وی همچنین گفت: امیدوارم در چهار سال آینده جشن پایان قاچاق کالا و ارز را در کشور بگریم و این امر انجام شدنی است.
رحمانی فضلی ادامه داد: در این راستا باید یک ستاد مشورتی از گمرک، بانک مرکزی، نیروی انتظامی، وزارت اطلاعات، سپاه، وزارت کشور و استانداریهای مناطق درگیر در قاچاق تشکیل شود تا با تعامل با یکدیگر و همچنین اتکا به مسایل نرمافزاری، در چهار سال آینده موفقیت بزرگی را در امر ریشه کنی قاچاق کالا و ارز شاهد باشیم.
7 انتصاب در گمرک ایران/یک کهگیلویه وبویراحمدی مدیرکل گمرکات خوزستان
به گزارش راک نیوز؛ به نقل ازروابط عمومي گمرك جمهوري اسلامي ايران براساس اين احكام غلامرضا فاتحي به عنوان مشاور رئيسكل و مديركل گمرك فرودگاه امام خميني(ره)، غلامرضا صفاري به عنوان مديركل دفتر همكاريهاي بينالملل و غلامحسين نوحي به سمت مديركل دفتر آموزش و توانمندسازي منصوب شدند.
اين گزارش ميافزايد: غلامرضا فاتحي پيش از اين عضو كميسيون رسيدگي به اختلافات گمركي، غلامحسين نوحي مديركل گمرك فرودگاه امام(ره) و غلامرضا صفاري به عنوان مديركل دفتر آموزش و توانمندسازي فعاليت ميكردند.
براساس اين گزارش طي حكمي ديگر از سوي رئيس كل گمرك جمهوري اسلامي ايران، محمدحسين باغعنايت به عنوان عضو كميسيون رسيدگي به اختلافات گمركي منصوب شد. وي بيش از اين مديركل دفتر همكاريهاي بينالملل بود.
طي احكام جداگانهاي از سوي دكتر مسعود كرباسيان رئيسكل گمرك جمهوري اسلامي ايران 2 معاون جديد اين سازمان منصوب شدند. به گزارش روابط عمومي گمرك جمهوري اسلامي ايران طي مراسمي با حضور رئيسكل، معاونين، مشاورين و مديران كل ستادي گمرك، حسن بقائي به عنوان معاون برنامهريزي و امور بينالملل و سيدجواد باقري به عنوان معاون توسعه مديريت و منابع معرفي شدند.
اين گزارش ميافزايد: حسن بقائي پيش از اين معاون توسعه مديريت و منابع گمرك بود.
براساس اين گزارش در بخشي از احكام صادره از سوي رئيسكل گمرك جمهوري اسلامي ايران خطاب به معاونان جديد آمده است: «انتظار ميرود تمام مساعي خود را با جلب توان تخصصي همكاران، كارشناسان و تعامل با سازمانهاي همجوار، ضمن روانسازي رويههاي اجرايي از طريق پيادهسازي روشهاي الكترونيكي و نظارت بر انجام امور محوله امكانات سازماني لازم را براي تحقق بهبود فضاي كسب و كار و سلامت اداري با حفظ اصول قانونمداري و منشور اخلاقي دولت تدبير و اميد بكار گيريد.»
شايان ذكر است كه دكتر بهزاد شيري معاون سابق برنامهريزي و امور بينالملل گمرك طي حكمي از سوي دكتر مسعود كرباسيان به عنوان مشاور رئيسكل گمرك منصوب شد.
هم چنین بر اساس آخرین شنیده هاز راک نیوز، مدیریت گمرکات اجرایی استان خوزستان به احمدرضا جعفری رسید .
جعفری قبل از این مدیر گمرک خرمشهر بود که قبل از این احتمال تفویض مدیرکلی گمرک شهیدرجایی بندرعباس به ایشان مطرح بود.
احمدرضا جعفری ازنیروهای متعهد گمرک جمهوری اسلامی میباشد که اصالتا اهل شهرستان باشت درکهگیلویه وبویراحمد میباشد.راک نیوز این انتقاب شایسته را به این برادر متخصص ومتهد هم استانی تبریک گفته وبرای نامبرده آرزوی موفقیت دارد.
البته شنیده ها حاکیست که مدیریت گمرک عسلویه نیز به خداداد رحیمی خواهد رسید .درپی انتصاب پورحیدر به مدیرکلی گمرکات بوشهر رحیمی جایگزین وی میگردد.